Vino să joci tenis la RTP. Arbitraj, premii în bani, clasament şi competiţie!

Dacă eşti pasionat de tenis de câmp şi îţi place să concurezi, RTP este circuitul ideal pentru tine. Fie că eşti începător, mediu sau avansat, ai turneul potrivit în circuitul Romanian Tenis Premium.

RTP, singurul circuit de tenis de câmp din România care oferă premii în bani jucătorilor, te invită să participi la turneele programate pentru anul 2019. RTP a introdus regula turneului de o zi, pentru că timpul este preţios pentru fiecare jucător în parte iar cu o bună organizare, competiţia se desfăşoară pe parcursul unei singure zile.

RTP asigură arbitru pentru fiecare meci, în plus oferă premii tuturor jucătorilor, premii în bani se acordă din turul doi, câştigătorii pleacă acasă cu trofeul competiţiei şi au parte de festivitate de premiere live, transmisă pe pagina de facebook a Romanian Tenis Premium, cât şi de promovare în mass media pe site-urile de ştiri naţionale www.exclusivnews.ro si www.recentnews.ro.

În plus, RTP este singurul circuit din România destinat jucătorilor amatori de tenis de câmp, care nu percepe taxă anuală de membru şi nici taxă de teren.


Înscrierea la RTP se face fie prin email la office@tenispremium.ro fie prin intermediul contului de jucător pe care îl poţi crea prin înscrierea pe site www.tenispremium.ro


RTP asigură cont gratuit fiecăriu jucător, clasament, informaţii actualizate după fiecare turneu desfăşurat.

Primeşti bonus de participare la turnee cât şi reducere la taxa de participare dacă aduci un nou jucător în circuit.

Fiecare jucător primeşte din partea RTP un prosop pe turneu, iar la fiecare meci se asigură mingi de joc, apă, baton energizant şi o banană.

Lunar, în Bucureşti, RTP organizează câte un turneu pentru fiecare nivel de joc. În luna septembrie se va organiza cel mai mare turneu din circuitul RTP, competiţie de categorie RTP 1000 cu tablou de 128 de jucători la simplu. Sezonul competiţional se încheie cu Turneul Campionilor RTP la care participă toţi jucătorii care au câştigat în 2019 un turneu indiferent de categorie.

Aşadar ai toate motivele să participi la turneele RTP.

RTP a stabilit trei nivele de joc:

RTP 100 pentru jucătorii/jucătoarele de nivel începător

RTP 250 pentru jucătorii/jucătoarele de nivel mediu

RTP 500 pentru jucătorii/jucătoarele de nivel avansat.

Iată calendarul competiţional pentru anul 2019: