Marius Dumitru, debut fantastic în circuitul RTP. A cucerit turneul RTP Bucureşti Cup 2019

Marius Dumitru, din Bucureşti, în vârstă de 42 de ani, a cucerit duminică, turneul RTP Bucureşti Cup 2019, competiţie de categorie RTP 250, desfăşurată la Club Sportiv Galaxy. 

Marius Dumitru,
debutant în circuitul RTP, l-a învins în finală pe prinicipalul favorit, Sorin Bădărău, scor 4-0, 4-1. Pentru acest succes, Marius Dumitru a primit un premiu în bani în valoare de 260 lei, o ciocolată Alexandrion şi un voucher de reducere de la Wilson România, dar şi trofeul turneului RTP Bucureşti Cup 2019. Graţie celor 250 de puncte RTP primite pentru câştigarea turneului, Marius Dumitru a intrat în clasamentul RTP direct pe locul 18. Marius Dumitru este calificat direct la Turneul Campionilor RTP 2019 din luna octombrie.

Sorin Bădărău şi-a onorat statutul de principal favorit, reuşind să joace prima sa finală RTP 250. Pentru că a jucat finala RTP Bucureşti Cup 2019, Sorin Bădărău a primit trofeul finalistului, 160 lei, o ciocolată Alexandrion, un voucher de la Wilson România şi 150 de puncte RTP.


La turnerul de duminică au participat 21 de jucători, dintre care cinci au fost debutanţi în circuitul RTP: Sebastian Forţu, Georgescu Silviu, Marius Victor Mocanu, Mircea Trocaru şi Marius Dumitru.

Iată rezultatele înregistrate la turneul RTP Bucureşti Cup 2019:


Arbitrii turneului au fost: Gabriel Stancu, Ciprian Morariu, Cristian Tudose şi Florin Cristea, iar Arbitru principal şi Supervisor a fost Sebastian Popescu.


Alexandrion Group România, Dr. Oetker, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti şi Wilson România sunt sponsorii circuitului Romanian Tenis Premium.