Adrian Moroşan, principal favorit al primului turneu de categorie RTP 500

Adrian Moroşan a fost desemnat vineri, principal favorit al turneului de tenis RTP SILVER CUP 2019, competiţie de categorie RTP 500, rezervată jucătorilor avansaţi.

Adrian Moroşan, aflat în prezent pe locul trei RTP, este cap de serie numărul unu la prima ediţie a unui turneu de categorie RTP 500, competiţie ce se va desfăşura pe 19 mai 2019, la Club Sportiv Galaxy din Bucureşti, pe terenurile Academiei Victor Hănescu. Adrian Moroaşn va juca direct în optimi de finală cu învingătorul partidei disputate de Oancea Damian şi Mircea Trocaru.

Roberto Avram este favorit numărul doi la RTP 500 şi va juca în optimi de finală cu învingătorul partidei jucate de Marius Vişinescu şi Vlad Ghimpu.

Sorin Bădărău, favorit numărul trei la RTP 500, joacă în optimi de finală cu învingătorul partidei disputate de Bogdan Ştefan Iorga şi Cristian Stănciulescu.

Cristian Ivanenco, cap de serie numărul 4 la RTP SILVER CUP 2019, joacă în optimi cu învingătorul partidei disputate de Radu Vasilescu şi Şerban Dan Predescu.

Nicolae Dragoş, favorit numărul cinci, are Bye în prima rundă şi va juca în optimi de finală cu învingătorul partidei disputate de Rareş Popescu şi Al Tawel Sabri Vlad.

Cătălin Bosoancă, cap de serie numărul şase, va juca în optimi de finală cu Adrian Enache, locul 54 RTP.

Nicolae Cristescu, favorit numărul şapte al turneului, joacă în optimi de finală cu Paul Manta, locul 27 RTP.

Marius Dumitru, câştigător al turneului RTP 250 din 12 mai, este favorit numărul opt la RTP 500 şi va juca în optimi de finală cu învingătorul partidei disputate de Cătălin Alexandru Niculae şi Mihnea Susanu.

RTP asigură cont gratuit fiecăriu jucător, clasament, informaţii actualizate după fiecare turneu desfăşurat.

Primeşti bonus de participare la turnee cât şi reducere la taxa de participare dacă aduci un nou jucător în circuit.

Fiecare jucător primeşte din partea RTP un prosop pe turneu, iar la fiecare meci se asigură mingi de joc, apă, baton energizant şi o banană.

Alexandrion Group România, Dr. Oetker, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti şi Wilson România sunt sponsorii circuitului Romanian Tenis Premium.

Primele patru meciuri încep duminică, 19 mai 2019, de la ora 11,00, la Club Sportiv Galaxy din Strada Olteţului Nr. 30, Sector 2, Bucureşti.