Gabriel Stancu a devenit în premieră campion RTP. A cucerit turneul RTP 100 GOLD CUP 2019

Gabriel Stancu a câştigat duminică, 26 mai 2019, primul său turneu în circuitul RTP. Studentul la Medicină a cucerit turneul RTP 100 GOLD CUP, competiţie rezervată jucătorilor începători de tenis de câmp.

Gabriel Stancu, favorit numărul cinci la turneul RTP 100 din 26 mai, l-a învins în finală pe principalul favorit, Vlad Orbişor. Este prima finală jucată de Gabriel Stancu în RTP şi pentru prima dată când bifează cinci victorii consecutive. Graţie acestei performanţe notabile, Gabriel Stancu a primit 100 de puncte RTP, trofeul turneului, 300 lei, o ciocolată Alexandrion şi un voucher de la Wilson.

Vlad Orbişor, principal favorit al RTP 100 GOLD CUP, a bifat a doua sa finală RTP 100, din păcate, nici de această dată nu a fost cu noroc. Vlad Orbişor a primit un premiu de 200 lei, trofeul finalistului, 70 de puncte RTP, o ciocolată Alexandrion şi un voucher Wilson.


A fost primul turneu RTP din 2019 care are tablou complet, de 32 de jucători, lucru care demonstrează faptul că circuitul Romanian Tenis Premium se dezvoltă într-un ritm alert şi că tot mai mulţi jucători de tenis vin să participe la turneele RTP.

Din cel 32 de jucători participanţi la turneul RTP 100, opt au fost debutanţi în circuitul Romanian Tenis Premium: Gabriel Teodorescu , Luchian Cincu, Iordache Alexandru, Mihai Popescu, Ştefan Andrei Traian, Marius Zeciu, Ştefan Guţă şi Bogdan Barbu.



Arbitrii turneului au fost: Florin Angelo Cristea, Cristian Tudose, Ciprian Iulian Morariu, Gabriel Stancu, Alexandru Mitrea şi Cristian Drăgoi. Arbitru principal şi supervisor: Sebastian Popescu. A fost cel de-al patrulea turneu RTP organizat de Romanian Tenis Premium în luna mai 2019, un record în circuitul RTP.

Alexandrion Group România, Dr. Oetker, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti şi Wilson România sunt sponsorii circuitului Romanian Tenis Premium.

Iată rezultatele înregistrate la turneul RTP 100 GOLD CUP 2019: