RTP a ajuns la 300 de jucători înscrişi în circuitul de tenis!

Circuitul RTP are de azi, 300 de jucători. Romanian Tenis Premium, singurul circuit de tenis amator din România, care oferă arbitraj şi premii în bani, îşi continuă dezvoltarea în fiecare zi.

Ilie Andrei Cosmin din Ploieşti este jucătorul cu numărul 300 care s-a înscris în circuitul Romanian Tenis Premium. Organizarea foarte bună a turneelor, premiile în bani şi produse de la sponsori, arbitraj la fiecare meci, plus promovarea jucătorilor şi alte facilităţi oferite de RTP, determină tot mai  mulţi jucători de tenis din România, să aleagă circuitul RTP.

"Mă bucur foarte mult că azi am atins cifra de 300 de jucători înscrişi în circuitul RTP. Este un prim obiectiv atins pentru luna iunie. Ne dorim să creştem constant numărul jucătorilor şi al turneelor organizate atăt la Bucureşti cât şi în marile oraşe din ţară. Cu fiecare jucător nou venit în circuit, RTP se dezvoltă şi devine o competiţie tot mai mare. Le mulţumesc celor care aleg să participe la turneele RTP şi le promit că vom face tot ce putem pentru a creşte calitatea organizării şi să le oferim tot mai multe premii şi facilităţi pentru a-i determina să vină permanent la turneele RTP", a delcarat Managerul RTP, Sebastian Popescu.

RTP are în prezent trei nivele de joc: începător, mediu şi avansat. Iar pentru fiecare nivel d ejoc are un tip de turne, după cum urmează:
RTP 100 rezervat jucătorilor începători
RTP 250 rezervat jucătorilor de nivel mediu
RTP 500 rezervat jucătorilor avansaţi.

RTP 1000, asimilat unui Grand Slam, se organizează odată pe an şi este un turneu OPEN la care acced direct primii 96 de jucători în ordinea clasamentului RTP.

RTP asigură arbitru pentru fiecare meci, plus mingi de joc. Fiecare jucător primeşte un prosop la turneu, plus apă, banană şi un baton lion pentru fiecare meci jucat. Toţi jucătorii primesc premii de la sponsori iar cei care câştigă cel puţin un meci, primesc şi premii în bani.

RTP nu percepe taxă de membru şi nici taxă de teren şi este singurul circuit din România care oferă premii tuturor jucătorilor.

Alexandrion Group România, Dr. Oetker, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti şi Wilson România sunt sponsorii circuitului Romanian Tenis Premium.

Te poţi înscrie în circuitul Romanian Tenis Premium dacă ai vârsta minimă de 18 ani, completând formularul de înscriere în RTP.