Cristian Tudose, principal favorit al turneului RTP 100 din 9 iunie 2019

Cristian Tudose, locul 7 RTP, a fost desemnat vineri, principal favorit al turneului RTP RECENT NEWS CUP, competiţie rezervată jucătorilor amatori de tenis, de nivel începător. 

Cristian Tudose
revine în circuitul RTP după o pauză de două luni, din postura de principal favorit al turneului RTP 100 din 9 iunie ce se va desfăşura la Club Sportiv Galaxy din Bucureşti. În primul tur are Bye iar în optimi va juca cu învingătorul partidei disputate de Ilea Radu Cristian şi Georgescu Silviu.

Vlad Orbişor, finalist la turneul RTP 100 din 26 mai, este cap de serie numărul doi la turneul din 9 iunie şi în optimi ar putea juca contra tatălui său, Nicolae Orbişor, dacă acesta îl va învinge în primul tur pe Cristian Drăgoi.

Adrian Enache este desemnat pentru a doua oară consecutiv, favorit trei la un turneu RTP 100. În prima rundă are Bye iar în optimi va juca cu învingătorul partidei disputate de Călin Pascu şi Crăciunel Cătălin.

Ilea Ioan Gabriel, favorit numărul patru, va juca în optimi de finală cu învingătorul partidei disputate de Gabriel Petrea şi Cristian Diaconu.

Stănciulescu Cristian Mario, cap de serie numărul cinci, joacă în optimi cu învingătorul partidei disputate de Pavel Marian Sorin cu Luchian Cincu.

Iulian Vlăduţ Ciucă, desemnat în premieră cap de serie la un turneu în circuitul RTP, este favorit numărul şase şi prinde ultimul Bye. Astfel că joacă direct în optimi de finală cu cel care va învinge în partida disputată de Radu Columbeanu şi Costin Bălaşa.

George Vicol, favorit numărul 7, va juca în primul tur cu Robert Badea, jucător debutant în circuitul RTP.

Alexandru Giroveanu, cap de serie numărul opt, va juca în primul tur cu Alexandru Popa, locul 99 RTP.

Primul meciuri începe la ora 09,00 la Club Sportiv Galaxy din Strada Olteţului Nr.30, Bucureşti.


Alexandrion Group România, Dr. Oetker, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti şi Wilson România sunt sponsorii circuitului Romanian Tenis Premium.