Încep înscrierile pentru turneul RTP 500 din 23 iunie 2019

RTP începe de azi, înscrierile pentru turneul de tenis RTP 500 din 23 iunie, ce se va desfăşura la Club Sportiv Galaxy din Bucureşti. 

Turneul RTP 500 este rezervat jucătorilor de nivel avansat, dar şi jucătorii de la nivelurile Începător şi Mediu, pot să participe la această competiţie dacă îşi doresc parteneri mai buni şi astfel să-şi poată ridica şi ei nivelul de joc.

Înscrierile se fac până cel târziu pe 20 iunie 2019, la email office@tenispremium.ro sau la telefon: 0721059141.

Înscrierea pe lista de joc se face doar dacă jucătorul a şi achitat taxa de participare.

Pe 21 iunie, la ora 19,00, se va realiza tragerea la sorţi a tablourilor de concurs, prin transmisie video live pe pagina de facebook a Romanian Tenis Premium.

Taxa de participare este de 150 lei în proba de simplu masculin/feminin şi 100 lei per jucător în proba de dublu.

Turneul se va organiza la următoarele probe:
- Simplu masculin - tablou de 32 jucători
- Simplu feminin -  tablou de 32 jucătoare
- Dublu masculin - tablou de 16 perechi
- Dublu feminin -  tablou de 16 perechi
- Dublu mixt - tablou de 16 perechi

RTP asigură arbitru pentru fiecare meci, plus mingi de joc. Fiecare jucător primeşte un prosop la turneu, plus apă, banană şi un baton lion pentru fiecare meci jucat. Toţi jucătorii primesc premii de la sponsori iar cei care câştigă cel puţin un meci, primesc şi premii în bani.

RTP nu percepe taxă de membru şi nici taxă de teren şi este singurul circuit din România care oferă premii tuturor jucătorilor.

Alexandrion Group România, Dr. Oetker, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti şi Wilson România sunt sponsorii circuitului Romanian Tenis Premium.