Cristian Tudose, cap de serie numărul unu la turneul de tenis RTP 100 din 30 iunie 2019

Cristian Tudose este principalul favorit al turneului RTP 100 TENIS CUP, competiţie rezervată jucătorilor amatori de tenis, de nivel începător, ce se va desfăşura pe 30 iunie la Club Sportiv Galaxy din Bucureşti.

Cristian Tudose
, potrivit tragerii la sorţi, are prima şansă la câştigarea turneului de tenis RTP 100 TENIS CUP 2019. În primul tur are Bye iar în optimi va juca cu învingătorul partidei disputate de Popa Vladimir şi Alexandru Şoptăreanu.

Cătălin Bosoancă este cap de serie numărul doi la turneul din 30 iunie şi în optimi va juca cu învingătorul partidei disputate de Alexandru Ciortan şi Cristian Silaghi.

Ilea Ioan Gabriel este favorit trei la un turneu RTP 100. În prima rundă are Bye iar în optimi va juca cu învingătorul partidei disputate de Alexandru Giroveanu şi Mihai Borenaşu.

Ciucă Iulian Vlăduţ, favorit numărul patru, va juca în optimi de finală cu învingătorul partidei disputate de Cătălin Cornea şi Cristian Andreescu

Stănciulescu Cristian Mario, cap de serie numărul cinci, joacă în optimi cu învingătorul partidei disputate de Marius Roşu şi George Vicol.

Mircea Trocaru este favorit numărul şase şi prinde Bye în primul tur. Astfel că joacă direct în optimi de finală cu cel care va învinge în partida disputată de Alexandru Popa şi Costin Bălaşa.

Alexandru Mitrea, favorit numărul 7, va juca în turul doi cu învingătorul partidei disputate de Sergiu Jivan şi Bogdan Barbu.

Nicolae Orbişor este desemnat în premieră cap de serie într-un turneu RTP. Din postura de favorit numărul opt, joacă direct în optimi de finală cu învingătorul partidei disputate de Cristian Petrişor şi Marius Zeciu.

Primele trei meciuri încep la ora 08,00 la Club Sportiv Galaxy din Strada Olteţului Nr.30, Bucureşti.