SanoVita, noul sponsor al circuitului de tenis RTP

RTP aduce o nouă veste bună, jucătorilor de tenis de câmp. SanoVita este noul sponsor al circuitului Romanian Tenis Premium.

Celebra companie de produse naturiste, SanoVita, are grijă de alimentaţia jucătorilor din circuitul Romanian Tenis Premium. 

Jucătorii care participă la turneele de tenis organizate în cadrul circuitului RTP, vor primi produse SanoVita, pentru a putea să aibă o alimentaţie sănătoasă care să le aducă performanţe sportive şi un corp de invidiat.

Sano Vita, compania 100% românească ce a luat naştere în anul 1995, dintr-o dorinţă de educare a publicului și de schimbare a stilului de viaţă românesc, a ales să suţină circuitul RTP.

Filozofia Sano Vita recomanda folosirea unor produse alimentare naturale, de calitate si bogate in nutrienti pentru pregatirea meselor de zi cu zi. Sano Vita este o companie certificata ecologic RO-ECO-008 si adera la standardele internationale de management de mediu, calitate si siguranta a alimentelor.

Gama de produse Sano Vita acopera intregul spectru vegetarian si include fulgi, paste si alte derivate ale cerealelor integrale, fructe uscate, seminte, leguminoase, fainuri, bauturi vegetale si produse apicole. Produsele au o inalta calitate si pot fi folosite pentru pregatirea unor preparate simple sau complexe.

SanoVita se alătură astfel sponsorilor tradiţionali ai RTP, precum Alexandrion Group România, Dr. Oetker, Domeniile Sâmbureşti, Belin, Aqua Carpatica şi Wilson România.

Ai toate motivele să vii să joci tenis la RTP, SanoVita are grijă să te hrăneşti sănătos şi câ creşti frumos.