Cristian Ivanenco, principal favorit al turneului RTP 250 din 14 iulie 2019

Cristian Ivanenco, locul 6 RTP, a fost desemnat vineri, principal favorit al turneului RTP 250 ce se va desfăşura pe 14 iulie la Club Sportiv Galaxy din Buucreşti.

Cristian Ivanenco
, din postura de principal favorit al turneului RTP 250, are Bye în primul tur, astfel că va juca direct în optimi de finală cu învingătorul partidei disputate de Marius Abramciuc cu Radu Trandafir.

Vlad Orbişor, cap de serie numărul doi, va juca direct în turul doi cu învingătorul partidei disputate de Mircea Trocaru şi Daniel Lecu.

Daniel Petac, al treilea favorit, joacă direct în optimi de finală cu învingătorul partidei disputate de Marius Vişinescu şi Martin Diauw.

Cătălin Bosoancă, cap de serie numărul patru, joacă în optimi de finală cu învingătorul partidei disputate de Răzvan Gheorghiţă şi Antonio Năsturescu.

Nicolae Cristescu, desemnat favorit numărul cinci, a prins ultimul Bye, astfel că va juca în turul doi cu învingătorul partidei disputate de Florin Nasture şi Călin Florin.

Iulian Ciucă, favorit numărul şase, joacă în primul tur cu Radu Vasilescu, locul 45 RTP.

Ilea Ioan Gabriel, favorit numărul şapte, va juca în primul tur cu Ştefan Popescu, jucător debutant în circuitul RTP.

Iulian Morariu, cap de serie numărul opt, va juca în primul tur cu Mario Cristian Stănciulescu, locul 28 RTP.

Primele patru meciuri încep duminică, 14 iulie, de la ora 08,00, la Clubul Sportiv Galaxy din Strada Olteţului Nr. 30, Sector 2. Bucureşti.


SanoVita şi Wilson România sunt sponsorii turneului RTP 250 TENIS CUP 2019, din 14 iulie.