Turneul de tenis RTP CRAIOVA OPEN se va desfăşura pe 12 octombrie 2019. Toţi jucătorii primesc premii în bani

RTP va organiza pe 12 octombrie 2019, la Tenis Club Craiova din Calea Bucureşti. Nr 323A, turneul RTP 250 CRAIOVA OPEN 2019, competiţie rezervată jucătorilor amatori de tenis de câmp, indiferent de nivelul de joc.

Fă-ţi cont de jucător în circuitul RTP. Contul este gratuit.


Înscrie-te la cel mai puternic turneu de tenis organizat în 2019 la Craiova. RTP asigură arbitraj la fiecare meci şi premii în bani pentru toţi jucătorii, inclusiv pentru cei care peird în primul tur.

Înscrierile se fac până cel târziu pe 3 octombrie 2019, la email office@tenispremium.ro sau la telefon: 0721059141.

Pe 10 octombrie, la ora 19,00, se va realiza tragerea la sorţi a tablourilor de concurs, prin transmisie video live pe pagina de facebook a Romanian Tenis Premium.

Taxa de participare este de 130 lei în proba de simplu masculin/feminin şi 80 lei per jucător în proba de dublu.

Turneul se va organiza la următoarele probe:
- Simplu masculin - tablou de 32 jucători
- Simplu feminin -  tablou de 32 jucătoare
- Dublu masculin - tablou de 16 perechi
- Dublu feminin -  tablou de 16 perechi
- Dublu mixt - tablou de 16 perechi

RTP asigură arbitru pentru fiecare meci, plus mingi de joc. Jucătorii primesc la fiecare meci jucat, apă, banană şi un baton energizant.

RTP nu percepe taxă de membru şi nici taxă de teren şi este singurul circuit din România care oferă premii tuturor jucătorilor.

Pentru ca un jucător să poată participa la un turneu organizat de Romanian Tenis Premium, acesta trebuie să achite în avans, taxa de participare la turneul la care doreşte să joace.


Taxa de participare se poate achita prin bancă, în baza unei facturi emise pe numele jucătorului.

Date plată taxă participare turneu RTP, prin transfer bancar în contul SC PR MEDIA RTP SRL, deschis la Banca Transilvania: RO42BTRLRONCRT0433550101

Beneficiar: SC PR MEDIA RTP SRL

La detalii plată se va trece: Taxă turneu RTP 250.

În cazul în care jucătorul care a achitat taxa de participare la un turneu, se retrage după ce tragerea la sorţi pentru tabloul de joc a fost efectuată, RTP nu îi va returna banii.

Jucătorul care nu se prezintă la meci în ziua de concurs, va pierde contravaloarea taxei de participare.

Jucătorul care se retrage din turneu cu o zi înainte de tragerea la sorţi, pierde jumătate din contravaloarea taxei de participare, achitate.

Jucătorul care din motive de sănătate, nu poate lua parte la turneul la care s-a înscris, poate să trimită alt jucător în locul său în contul taxei achitate de el.

În cazul în care din motive organizatorice sau din cauza condiţiilor meteo, care fac imposibilă desfăşurarea unui turneu, RTP, va restitui integral, tutuor jucătorilor, taxa de participare achitată, dacă aceştia o solicită în scris. 

În cazul în care jucătorul nu solicită restituirea taxei de participare la turneul anulat din motive organizatorice, banii se pot utiliza pentru a participa la alt turneu la care jucătorul doreşte să participe.

Nr. 1
MASCULIN

Nr. 1
FEMININ

Turnee RTP