Sorin Bădărău, principal favorit la penultimul turneu RTP 250 din 2019

Sorin Bădărău a fost desemnat vineri, principal favorit al turneului RTP 250 SLIVER CUP 2019, ce se va desfăşura pe 11 august la Club Sportiv Galaxy din Bucureşti.

Sorin Bădărău va juca direct în optimi de finală cu învingătorul partidei disputate de Vlad Ghiumpu şi Ştefan Lăcătuşu, proaspăt câştigător al turneului RTP 100 din 4 august 2019.

Iulian Ciucă, desemnat favorit numărul doi al turneului, are Bye în primul tur şi va juca în optimi de finală cu învingătorul partidei disputate de Radu Trandafir cu Paul Marin.

Mario Stănciulescu, favorit trei al turneului, finalist în urmă cu o săptămână la RTP 100, va juca în optimi cu Dragoş Nedelcu, debutant în circuitul RTP.

Mircea Trocaru, desemnat cap de serie numărul patru, va juca în optimi cu învingătorul partidei disputate de Valentin Mitrică şi Călin Florin.

Alexandru Popescu, favorit numărul cinci, desemnat în premieră cap de serie într-un turneu RTP, va juca în optimi de finală cu Paul Mihalache, debutant în circuitul RTP.

Nicolae Orbişor, favorit şase al turneului, va juca în optimi de finală cu Sebastian Forţu.

Luchian Cincu, cap de serie numărul şapte, va juca în optimi de finală cu învingătorul partidei disputate de Alexandru Vătăşescu şi Răzvan Orlando Negru.

Răzvan Gheorghiţă, al optulea favorit al turneului, desemnat în premieră cap de serie în circuitul RTP, va juca în optimi de finală cu învingătorul partidei disputate de Ştefan Gheorghiţă şi Marius Roşu.

Primele trei meciuri încep de la ora 8 dimineaţa la Club Sportiv Galaxy din Strada Olteţului Nr. 30, Sector 2, Bucureşti.