Ionela Lesenciuc a câştigat turneul RTP 50 Bucureşti CUP 2020

Ionela Lesenciuc a câştigat duminică, la Club Sportiv Galaxy din Bucureşti, turneul de tenis RTP Bucureşti CUP 2020, după ce a eliminat-o în finală pe Claudia Nicoleta Ştefan, principală favorită a competiţiei.

Ionela Lesenciuc
, debutantă în circuitul RTP, a învins-o în primul meci pe Vivienne Tutunaru, debutantă la rândul ei în circuitul RTP, cu scorul de 10-7, 10-2. În semifinale a eliminat-o pe Deea Tufler, debutantă în circuitul RTP, cu scorul de 10-3, 10-2. În finală, Ionela Lesenciuc s-a impus în două secturi, scor 10-2, 10-7 în faţa principalei favorite a turneului feminin, Nicoleta Claudia Ştefan.  Pentru această performanţă, Ionela Lesenciuc a primit din partea RTP un pemiu în valoare de 60 lei, un voucher de reducere de la RTP în valoare de 20 lei, un stick de buze, un premiu dulce de la sponsorul Boromir cât şi trofeul turneului RTP 50 Bucureşti CUP 2020. Ionela Lesenciuc primeşte de asemena şi 50 de puncte RTP, avansează la nivel de jucătoare începătoare şi de luni va putea juca doar de la RTP 100 în sus. Dacă în acest an vor mai fi minim 7 câştigătoare, se va organiza Turneul Campioanelor RTP unde Ionela Lesenciuc este calificată.

Claudia Nicoleta Ştefan, principală favorită a turneului RTP 50 din 12 iulie, a învins-o în primul meci pe Valentina Ifrim din Constanţa, debutantă în circuitul RTP, în două seturi, scor 10-4, 10-3. În semifinale a învins-o pe Ana Maria Balcan Vătăşescu, debutantă în circuitul RTP, cu scorul de 9-10, 10-8, 10-5. Iar în finală a cedat în dou seturi în faţa Ionelei Lesenciuc. Pentru prima sa finală în circuitul RTP, Claudia Nicoleta Ştefan a primit din partea RTP un premiu în valoare de 40 lei, un voucher de reducere de la RTP în valoare de 10 lei, un stick de buze, un premiu dulce de la Boromir, 35 de puncte RTP şi trofeul finalistei turneului RTP 50 Bucureşti Cup 2020.


La turneul RTP 50 din 12 iulie au participat opt jucătoare: Ştefan Claudia Nicoleta, Simona Tănase, Ifrim Valentona, Deea Tufler, Viviana Mocanu, Vivienne Tutunaru, Ionela Lesenciuc şi Vătăşescu Balcan Ana Maria. 


Toate cele opt jucătoare au primit produse Boromir, noul sponsor al RTP. Compania Boromir le-a oferit jucătoarelor biscuiţi şi croissante.

Bormomir
 hrăneşte sănătos jucătorii de tenis participanţi în circuitul RTP. Cu o tradiţie în produsele de panificaţie de 26 de ani, Boromir devine sponsorul RTP.