Mădălin Mocanu, desemnat principal favorit al turneului RTP 500 din 26 iulie 2020

Mădălin Mocanu, în prezent locul cinci RTP, a fost desemnat vineri, în premieră, principal favorit la un turneu RTP. Jucătorul din Călăraşi este cotat cu prima şansă la câştigarea turneului RTP 500 ce se va desfăşura pe 26 iulie 2020 la Club Sportiv Galaxy din Bucureşti.

Mădălin Mocanu, principal favorit al turneului RTP 500, are Bye în primul tur şi va juca în optimi cu învingătorul partidei din primul tur disputată de Cristian Bălan şi Valentin Mitrică.

Iulian Vlad Ciucă, cap de serie numărul doi, va juca direct în optimi de finală cu învingătorul partidei disputate de Lucian Tufler şi Ştefan Gheorghiţă.

Alexandru Popescu, cap de serie numărul trei, va juca direct în optimi de finală cu Alexandru Ivănescu.

Mario Stănciulescu, cap de serie numărul patru, va juca în optimi de finală cu învingătorul partidei disputate de Aiello Vincenzo şi Alexandru Cebotar.

Vald Ghimpu, cap de serie numărul cinci, va juca în optimi de finală cu Florin Mirea.

Silviu Matei, cap de serie numărul şase al turneului, va juca în optimi de finală cu învingătorul partidei disputate de Badea Lucian şi Daniel Lecu.

Luchian Cincu, favorit numărul şapte, va juca în optimi de finală cu Bogdan Iorga.

Răzvan Gheorghiţă, cap de serie numărul opt, va juca în optimi de finală cu învingătorul partidei disputate de George Stănescu şi Alin Cristian Silaghi.

Campionul RTP 500 din 26 iulie 2020, primeşte 500 de puncte RTP, trofeul turneului dar şi o cutie cu şosete de la Laboratorul de şosete.

Cutiuța "Șosetele Esențiale" include 12 PERECHI ȘOSETE LUNGI, 6 PERECHI ȘOSETE GLEZNĂ şi 6 PERECHI ȘOSETE TĂLPICI.