Participă la ultimul turneu de tenis RTP 100 din anul 2020, rezervat jucătorilor de nivel începător

RTP va organiza pe 20 SEPTEMBRIE 2020, la Bucureşti, ultimul turneu de categorie RTP 100, rezervat jucătorilor amatori de tenis din România, de nivel începător. Toţi jucătorii primesc premii în bani.

Fă-ţi cont de jucător în circuitul RTP. Contul este gratuit.


Înscrierile se fac până cel târziu pe 17 septembrie 2020, la email office@tenispremium.ro sau la telefon: 0721059141 sau prin contul de jucător, direct pe site-ul www.tenispremium.ro.

Pe 18 septembrie la ora 19,00, se va realiza tragerea la sorţi a tablourilor de concurs, prin transmisie video live pe pagina de facebook a Romanian Tenis Premium.

Taxa de participare este de 100 lei în proba de simplu masculin.

Turneul se va organiza la următoarele probe:
- Simplu masculin - tablou de 32 jucători

RTP asigură arbitru pentru fiecare meci, plus mingi de joc. Fiecare jucător primeşte la fiecare meci jucat, apă, banană şi un baton energizant Toţi jucătorii primesc premii de la sponsori iar cei care câştigă cel puţin un meci, primesc şi premii în bani.

RTP nu percepe taxă de membru şi nici taxă de teren şi este singurul circuit din România care oferă premii tuturor jucătorilor.

Pentru ca un jucător să poată participa la un turneu organizat de Romanian Tenis Premium, acesta trebuie să achite în avans, taxa de participare la turneul la care doreşte să joace.

Taxa de participare se poate achita prin bancă, în baza unei facturi emise pe numele jucătorului.

Date plată taxă participare turneu RTP, prin transfer bancar în contul SC PR MEDIA RTP SRL, deschis la Banca Transilvania: RO42BTRLRONCRT0433550101

Beneficiar: SC PR MEDIA RTP SRL

La detalii plată se va trece: Taxă turneu RTP 100.