Olympus, noul sponsor al circuitului RTP

Compania Olympus devine de azi, în mod oficial, noul sponsor al circuitului de tenis RTP. Jucătorii care vor participa la turneul RTP 1000 Bucureşti Open 2020, din 4 octombrie, se vor bucura primii de produsele oferite de Olympus.

Toamna vine cu veşti bune la RTP. Olympus se alătură circuitului RTP. Toţi jucătorii turneului RTP 1000 Bucureşti Open 2020 din 4 octombrie, vor primi iaurt grecesc de băut şi ceai rece de băut.

Olympus Ceai de la munte, este singurul ceai rece cu ingrediente 100% naturale de pe piața locală, realizat din plante de ceai Sideritis, fără zahăr adăugat, fără aditivi și fără cafeină.

Ceaiul rece reprezintă o alternativă ușoară și delicioasă a răcoritoarelor, fiind perfect în orice moment al zilei. Ingredientele naturale îmbogățesc întreaga experiență a gustului și fac ca fiecare moment de consum să fie desăvârșit.

Având doar ingrediente naturale în compoziție, Ceaiul de la munte poate fi consumat în orice moment al zilei –  la micul dejun, la birou, acasă sau în oraș, cu prietenii, reprezentând o alegere delicioasă și fresh.

Ceaiul rece Olympus contribuie la menținerea unui echilibru și a unei hidratări corespunzătoare a organismului. 

Olympus Foods, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, a lansat primul iaurtul cu specific grecesc de băut de pe piața locală. 

Olympus Foods a lansat în 2011, în premieră pe piața românească, iaurturile cu specific grecesc produse local. Noul produs vine în completarea gamei de iaurturi cu specific grecesc Olympus și este disponibil în gramaj de 330g. Este un produs care se adresează în special persoanelor active, cu un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată, având o textură cremoasă și un conținut ridicat de proteine – 26g proteine / 330g produs.

Iaurtul cu specific grecesc de băut, sana și kefirul din lapte de capră Olympus sunt produse în România, în Fabrica de Lapte de la Hălchiu, și sunt distribuite în rețelele de supermarketuri și hipermarketuri, urmând să fie introduse treptat și în magazinele din comerțul tradițional.