Ionuţ Adrian Oancea a câştigat ultimul turneu RTP 500 din anul 2020

Ionuţ Adrian Oancea a devenit duminică, campion RTP 500, după ce adversarul său, Răzvan Orlando Negru a abandonat în primul set la scorul de 3-1, 4-0, 40, din cauza unei accidentări la piciorul drept.

Ionuţ Adrian Oancea a reuşit dubla după ce profitat de accidentarea a doi adversari. În semifinale, în setul decisiv, la scorul de 2-1, Ciprian Bălan s-a accidentat, piciorul drept i-a înţepenit din cauza crampelor musculare. Problemele medicale şi-au pus amprenta asupra jocului lui Cristian Bălan care a cedat cu 4-10 în decisiv. În finală, Oancea era condus cu 3-1 şi 40-40, adversarul său, Răzvan Orlando Negru aflându-se la serviciu cu punct decisiv pentru adjudecarea primului set. Însă crampele musculare l-au împiedicat să mai continue finala şi a fost nevoit să abandoneze. Astfel că Ionuţ Adrian Oancea a devenit campion RTP 500 şi promovează la nivel Premium. Ionuţ Oancea a primit un premiu de 300 lei, celebra cutie cu şosete de la Laboratorul de şosete, trofeul campionului RTP 500 oferit şi personalizat de compania Leonte, partener Oficial RTP, dar şi suc natural din fructe şi legume, ceai şi iaurt de băut de la Olympus, noul sponsor al RTP.

Răzvan Orlando Negru pentru performanţa de a juca prima sa finală RTP 500, a fost recompensat cu un premiu în valoare de 250 lei, trofeul finalistului, ceai, suc şi iaurt de băut de la Olympus şi 350 puncte RTP.


Arbitrii turneului RTP 500 TENISC CUP 2020 au fost Luchian Cincu, Iulian Ciucă, Mario Cristian Stănciulescu, Iulian Ciprian Morariu, Sebastian Forţu şi Cristian Ivanenco.


Toţi cei 31 de jucători participanţi la turneul RTP 500 TENIS CUP 2020 au primit ceai, suc şi iaurt de băut cu specific grecesc de la Olympus.