Iulian Vlad Ciucă, principal favorit la ultimul turneu RTP 250 din anul 2020

Iulian Vlad Ciucă a fost desemnat vineri, cap de serie numărul unu la ultimul turneu RTP din anul 2020. Ocupant în prezent al locului 11 RTP, Vlad Ciucă are ultima şansă de a se califica la Turneul Campionilor RTP. 40 de jucători s-au înscris la turneul RTP 250 TENIS CUP din 18 octombrie 2020. Toţi jucătorii vor primi premii în bani şi produse Olympus.

Iulian Vlad Ciucă,
cap de serie numărul unu, are Bye în primul tur şi va juca direct în turul doi cu Dan Marian.

Mircea Trocaru,
cap de serie numărul doi, are Bye în primul tur şi va juca în turul doi cu învinătorul partidei disputate de Alexandru Antemie şi Florin Tănase.

Mario Stănciulescu,
cap de serie numărul trei, are Bye în primul tur şi va juca în turul doi cu învingătorul partidei disputate de George Vicol şi Vlad Bobeică.

Luchian Cincu,
cap de serie numărul patru, are Bye în primul tur şi va juca în turul doi cu Ionuţ Duţu.

Toţi cei 16 capi de serie au Bye în primul tur şi vor juca direct în turul doi. Câştigătorul turneului RTP 250 de duminică, este ultimul campion care se califică la Turneul Campionilor RTP din 25 octombrie. În funcţie de rezultatele înregistrate duminică, şi finalistul turneului poate să se califice la Turneul Campionilor RTP.

Duminică, 18 octombrie 2020, după festivitatea de premiere a turneului RTP 250 TENIS CUP, va avea loc tragerea la sorţi a capilor de serie, a celor opt grupe şi a jucătorilor calificaţi la Turneul Campionilor RTP 2020 .