START înscrieri la primul turneu RTP din anul 2021

Aşteptarea a luat sfârşit. De azi au început înscrierile pentru RTP 1000 Open, primul turneu de tenis din anul 2021. Toţi jucătorii, indiferent de nivelul de joc, sunt aşteptaţi să participe la primul turneu al anului.

Primul turneu RTP al anului 2021 are statut OPEN ceea ce permite participarea tuturor jucătorilor în proba de simplu masculin, în limita maximă a 64 de jucători.

Turneul va fi găzduit de baza Galaxy din Strada Olteţului Nr. 30, Sector 2, Bucureşti.

Fă-ţi cont de jucător în circuitul RTP. Contul este gratuit.


Înscrierile la turneul RTP 1000  se fac până cel târziu pe 9 aprilie 2021, ora 16,00, fie prin contul de jucător, fie la email office@tenispremium.ro sau la telefon: 0721059141.

Taxa de participare a rămas la fel ca şi în 2020. În schimb, premiile au crescut.

Pe lângă premiile în bani oferite tuturor jucătorilor, RTP va oferi cu ajutorul partenerilor săi, numeroase premii surpriză.

În timp ce campionul RTP pleacă acasă cu o sumă consistentă în bani, cu trofeul oferit de compania Leonte, dar şi cu celebra cutie cu 24 perechi de şosete oferită de partenerul Laboratorul de şosete, cei care pierd în primul tur primesc premii în bani şi câte o stică de vin de la Crama Oprişor pentru aşi îneca "amarul" pentru că s-au oprit în runda inaugurală şi să prindă curaj pentru noul turneul. :)

Pe 9 aprilie 2021, la ora 19,00, se va realiza tragerea la sorţi a tablourilor de concurs, prin transmisie video live pe pagina de facebook a Romanian Tenis Premium.

Taxa de participare este de 180 lei în proba de simplu masculin. Turneul va avea un tablou de simplu masculin cu maxim 64 de jucători.

RTP asigură arbitru pentru fiecare meci, plus mingi de joc. Fiecare jucător primeşte apă, banană şi un baton energizant pentru fiecare meci jucat. Toţi jucătorii primesc premii în bani, inclusiv cei care prierd în primul tur.

RTP nu percepe taxă de membru şi nici taxă de teren şi este singurul circuit din România care oferă premii tuturor jucătorilor.

Pentru ca un jucător să poată participa la un turneu organizat de Romanian Tenis Premium, acesta trebuie să achite în avans, taxa de participare la turneul la care doreşte să joace.

Taxa de participare se poate achita prin bancă, în baza unei facturi emise pe numele jucătorului.

Date plată taxă participare turneu RTP, prin transfer bancar în contul SC PR MEDIA RTP SRL, deschis la Banca Transilvania: RO42BTRLRONCRT0433550101

Beneficiar: SC PR MEDIA RTP SRL

La detalii plată se va trece: Taxă turneu RTP 1000

Suma de plată: 180 lei.

În cazul în care jucătorul care a achitat taxa de participare la un turneu, se retrage după ce tragerea la sorţi pentru tabloul de joc a fost efectuată, RTP nu îi va returna banii.

Jucătorul care nu se prezintă la meci în ziua de concurs, va pierde contravaloarea taxei de participare.

Jucătorul care se retrage din turneu cu o zi înainte de tragerea la sorţi, pierde jumătate din contravaloarea taxei de participare, achitate.

Jucătorul care din motive de sănătate, nu poate lua parte la turneul la care s-a înscris, poate să trimită alt jucător în locul său în contul taxei achitate de el.

În cazul în care din motive organizatorice sau din cauza condiţiilor meteo, care fac imposibilă desfăşurarea unui turneu, RTP, va restitui integral, tutuor jucătorilor, taxa de participare achitată, dacă aceştia o solicită în scris. 

În cazul în care jucătorul nu solicită restituirea taxei de participare la turneul anulat din motive organizatorice, banii se pot utiliza pentru a participa la alt turneu la care jucătorul doreşte să participe.