Crama Oprişor a pregătit vinurile gustoase şi savuroase pentru jucătorii RTP

Crama Oprişor a livrat către RTP, celebrele vinuri produse din strugurii recoltaţi din Podgoria Oprişor. Jucătorii de tenis care vor participa duminică, 11 aprilie 2021, la primul turneu RTP din acest an, vor fi primii care vor primi în dar, celebrele vinuri olteneşti.

Pregătirile pentru primul turneu RTP din aanul 2021 au intrat pe ultima sută de metri. Azi au sosit vinurile de la Crama Oprişor, care vor fi oferite jucătorilor pe 11 aprilie, la turneul RTP 1000 OPEN 2021.

Maiastru Riesling Italian, Maiastru Muscat Ottonel şi Caloian Cabernet Sauvignon sunt cele trei sortimente de vin marca Crama Oprişor, ce vor fi oferite ca şi premiu, jucătorilor RTP la cele trei turnee din luna aprilie 2021.

Cei care vor fi eliminaţi în primul tur la RTP 1000 OPEN 2021, vor primi în dar câte o sticlă de vin pentru a prinde curaj şi putere pentru următorul turneu. Celebrul vin oltenesc va fi oferit şi campionului RTP 1000 OEPN şi finalistului turneului din 11 aprilie.

La Crama din Oprişor, departe, acolo, în Oltenia Vie si Profundă, trăim clipele cu intensitatea pe care dorim să o împărtășim către toţi prietenii. Pentru noi, vinul este mereu un izvor de inspirație, stârnește emoție, hrăneşte empatii, însoțește viața in cele mai plăcute momente ale ei.

Fiecare vin, fiecare concept și etichetă a Cramei Oprişor este o exprimare vizuală și gustativă a unei părți din autenticitatea locului. Tradițiile, obiceiurile şi credințele Olteniei Profunde nu sunt decât respirațiile zilnice, mereu proaspete, ale unor trăiri ce surprind prin originalitate și putere de seducţie.

Prin vinul Cramei Oprişor încercăm să aducem la lumină valorile unui prezent pe care oamenii îl gustă, îl recunosc și îl apreciază.