Au început înscrierile la primul turneu RTP 500 din anul 2021

RTP a deschis de azi, 12 aprilie, înscrierile la turneul RTP 500 ce se va desfăşura pe 18 aprilie 2021, la Bucureşti. Turneul are cinci probe şi este rezervat jucătorilor/jucătoarelor amatori/amataore de tenis din România, de nivel avansat.

Fă-ţi cont de jucător în circuitul RTP. Contul este gratuit.


Înscrierile se fac până cel târziu pe 16 aprilie 2021, ora 15.00, la email office@tenispremium.ro sau la telefon: 0721059141 sau prin contul de jucător, direct pe site-ul www.tenispremium.ro.

Pe 16 aprilie la ora 18,30, se va realiza tragerea la sorţi a tablourilor de concurs, prin transmisie video live pe pagina de facebook a Romanian Tenis Premium.

Taxa de participare este de 150 lei în proba de simplu masculin/feminin şi 120 în proba de de dublu masculin/feminin/mixt, pentru fiecare jucător/jucătoare.

Turneul se va organiza la următoarele probe:
- Simplu masculin - tablou de 32 jucători
- Simplu feminin - tablou de 32 jucătoare
- Dublu msculin - tablou 16 perechi
- Dublu feminin - tablou 16 perechi
- Dublu mixt -16 perechi

RTP asigură arbitru pentru fiecare meci, plus mingi de joc. Fiecare jucător primeşte la fiecare meci jucat, apă, banană şi un baton energizant Toţi jucătorii primesc premii de la sponsori iar cei care câştigă cel puţin un meci, primesc şi premii în bani.

RTP nu percepe taxă de membru şi nici taxă de teren şi este singurul circuit din România care oferă premii tuturor jucătorilor.

Pentru ca un jucător să poată participa la un turneu organizat de Romanian Tenis Premium, acesta trebuie să achite în avans, taxa de participare la turneul la care doreşte să joace.

Taxa de participare se poate achita prin bancă, în baza unei facturi emise pe numele jucătorului.

Date plată taxă participare turneu RTP, prin transfer bancar în contul SC PR MEDIA RTP SRL, deschis la Banca Transilvania: RO42BTRLRONCRT0433550101

Beneficiar: SC PR MEDIA RTP SRL

La detalii plată se va trece: Taxă turneu RTP 500.

În cazul în care jucătorul care a achitat taxa de participare la un turneu, se retrage după ce tragerea la sorţi pentru tabloul de joc a fost efectuată, RTP nu îi va returna banii.

Jucătorul care nu se prezintă la meci în ziua de concurs, va pierde contravaloarea taxei de participare.

Jucătorul care se retrage din turneu cu o zi înainte de tragerea la sorţi, pierde jumătate din contravaloarea taxei de participare, achitate.

În cazul în care din motive organizatorice sau din cauza condiţiilor meteo, care fac imposibilă desfăşurarea unui turneu, RTP, va restitui integral, tutuor jucătorilor, taxa de participare achitată, dacă aceştia o solicită în scris. 

În cazul în care jucătorul nu solicită restituirea taxei de participare la turneul anulat din motive organizatorice, banii se pot utiliza pentru a participa la alt turneu la care jucătorul doreşte să participe.