Cristian Bălan a primit trofeul de lider RTP al clasamentului de dublu masculin

Cristian Bălan a primit duminică, 28 noiembrie 2021, din partea RTP, trofeul de lider al clasamentului de dublu masculin din cadrul circuitului Romanian Tenis Premium.

Cristian Bălan
a primit trofeul personalizat cu numele său, la o săptămână de când a urcat pe prima treaptă a clasamentului de dublu masculin alături de Mădălin Mocanu după ce împreună au câştigat turneul RTP 500 GOLD CUP 2021.

Deşi duminică a pierdut în sferturi de finală, la turneul RTP 1000 GOLD CUP 2021, unde a făcut pereche cu Emilian Munteanu, jucătorul din Călăraşi îşi consolidează acum postura de lider la dublu masculin, graţie celor 400 de puncte RTP primite. Astfel că rămâne unic lider la dublu masculin, fără să mai împartă acest loc cu Mădălin Mocanu.

Cristian Bălan acumulează în prezent 1600 de puncte RTP, fiind urmat în clasament de Mădălin Mocanu cu 1200 puncte. Mocanu nu a putut fi prezent la turneul RTP 1000 GOLD CUP 2021 întrucât şi-a serbat ziua de naştere. Chiar dacă a stat doar şapte zile pe primul lor, Mădălin Mocanu va primi şi el trofeul personalizat pentru că a devenit în premieră lider RTP şi la dublu masculin.

După doar cinci turnee de dublu masculin organizate de RTP, unul în 2020 şi patru în 2021, clasamentul de dublu masculin numără în prezent 63 de jucători cu puncte RTP.

Clasamentul actualizat la dublu masculin poate fi consultat AICI.