RTP Bascov Open, primul turneu RTP din anul 2023 organizat în provincie

Primul turneu RTP din anul 2023 organizat în provincie, va avea loc pe 29 aprilie la Bascov, în baza Star Arena Clubului Cosmin Top Tenis din Strada Lunca Nr. 110, în incinta Hotelului STAR.

Turneul RTP Bascov Open 2023 va avea statut OPEN, adică pot participa toți jucătorii indiferent de nivelul de joc și este încadrat la turneu de categorie RTP 1000. 

Fă-ţi cont de jucător în circuitul RTP. Contul este gratuit.


Înscrierile se fac până cel târziu pe 27 aprilie 2023, ora 15.00, la email office@tenispremium.ro sau la telefon: 0721059141 sau prin contul de jucător, direct pe site-ul www.tenispremium.ro.

Pe 28 aprilie 2023 la ora 17.00, se va realiza tragerea la sorţi a tablourilor de concurs, prin transmisie video live pe pagina de facebook a Romanian Tenis Premium.

Turneul se va organiza la următoarele probe:
- Simplu masculin - tablou de 32 jucători - 190 lei taxa participare
- Simplu feminin - tablou de 16 jucătoare - 190 lei taxa participare
- Dublu masculin - tablou 16 perechi - 160 lei per jucător

RTP asigură arbitru pentru fiecare meci, plus mingi de joc. Fiecare jucător primeşte la fiecare meci jucat, apă, banană şi un baton energizant Toţi jucătorii primesc premii de la sponsori iar cei care câştigă cel puţin un meci, primesc şi premii în bani.

RTP nu percepe taxă de membru şi nici taxă de teren şi este singurul circuit din România care oferă premii tuturor jucătorilor.

Pentru ca un jucător să poată participa la un turneu organizat de Romanian Tenis Premium, acesta trebuie să achite în avans, taxa de participare la turneul la care doreşte să joace.

Taxa de participare se poate achita prin bancă, în baza unei facturi emise pe numele jucătorului.

Date plată taxă participare turneu RTP, prin transfer bancar în contul Asociația Romanian Tenis Premium (RTP), deschis la BCR: RO61RNCB0297174990910001

Beneficiar: Asociația Romanian Tenis Premium (RTP)

La detalii plată se va trece: Taxă turneu RTP Bascov

În cazul în care jucătorul care a achitat taxa de participare la un turneu, se retrage după ce tragerea la sorţi pentru tabloul de joc a fost efectuată, RTP nu îi va returna banii.

Jucătorul care nu se prezintă la meci în ziua de concurs, va pierde contravaloarea taxei de participare.

Jucătorul care se retrage din turneu cu o zi înainte de tragerea la sorţi, pierde jumătate din contravaloarea taxei de participare, achitate.

În cazul în care din motive organizatorice sau din cauza condiţiilor meteo, care fac imposibilă desfăşurarea unui turneu, RTP, va restitui integral, tutuor jucătorilor, taxa de participare achitată, dacă aceştia o solicită în scris. 

În cazul în care jucătorul nu solicită restituirea taxei de participare la turneul anulat din motive organizatorice, banii se pot utiliza pentru a participa la alt turneu la care jucătorul doreşte să participe.