RTP CUP, primul turneu pe echipe din istoria RTP, va fi organizat pe 9 aprilie 2023

RTP va organiza pe 9 aprilie 2022, la Bucureşti, prima ediție a turneului RTP CUP, turneu pe echipe. 150 lei este taxa de participare per jucător. Campionii și finaliștii, pe lângă premiile în bani și sticlele de vin de la Crama Oprișor, primesc fiecare câte un trofeu RTP, personalizat cu numele lor. Turneul se va organiza doar în data de 9 aprilie la Club Sportiv Galaxy din București.

Fă-ţi cont de jucător în circuitul RTP. Contul este gratuit.


Înscrierile se fac până cel târziu pe 31 martie 2023, ora 15.00, la email office@tenispremium.ro sau la telefon: 0721059141 sau prin contul de jucător, direct pe site-ul www.tenispremium.ro.

Pe 7 aprilie 2023 la ora 17.00, se va realiza tragerea la sorţi a tablourilor de concurs, prin transmisie video live pe pagina de facebook a Romanian Tenis Premium.

RTP CUP va reuni la start 24 de echipe a câte patru jucători fiecare. Cele 24 de echipe sunt repartizate în opt grupe. Echipa va avea un nume și un căpitan de echipă jucător, care după consultări cu membrii echipei, comunică RTP cine intră să joace în fiecare meci, după ce s-au tras la sorți grupele.

O echipă poate avea în componență maxim un jucător de nivel RTP PREMIUM, RTP 1000, RTP 500. Echipa poate fi formată integral din 4 jucători de nivel RTP 50, sau RTP 100, sau RTP 250. Dacă o echipă are în componență un jucător de nivel RTP Premium, ceilalți trei jucători pot fi doar de nivel RTP 500, RTP 250 și RTP 100, sau RTP 50. La fel se întâmplă și în cazul echipei care are un jucător de nivel RTP 100. Dacă o echipă are doi jucători de nivel RTP 500, ceilalți doi pot fi doar de nivel RTP 250, RTP 100 sau RTP 50, sau câte unul din cele trei nivele.

În grupă, fiecare echipă dispută șase meciuri, patru de simplu și două de dublu. Toți cei patru jucători din echipă trebuie să joace cel puțin un meci în grupă, fie simplu fie dublu, în caz contrar, echipa este descalificată. Prima echipă calificată pe primul loc în fiecare grupă, merge mai departe în sferturi de finală, unde dispută trei meciuri, două de simplu și unul de dublu. 

Turneul se desfășoară pe parcursul unei singure zile, drept urmare sistemul de joc posibil pentru o asftfel de competiție cu peste 70 de meciuri, va fi doar super tie break, două din trei seturi, până la 10, cu diferență de două puncte.

RTP asigură arbitru pentru fiecare meci, plus mingi de joc. Fiecare jucător primeşte la fiecare meci jucat, apă, banană şi un baton energizant Toţi jucătorii primesc premii de la sponsori iar cei care câştigă cel puţin un meci, primesc şi premii în bani.

RTP nu percepe taxă de membru şi nici taxă de teren şi este singurul circuit din România care oferă premii tuturor jucătorilor.

Pentru ca un jucător să poată participa la un turneu organizat de Romanian Tenis Premium, acesta trebuie să achite în avans, taxa de participare la turneul la care doreşte să joace.

Taxa de participare se poate achita prin bancă, în baza unei facturi emise pe numele jucătorului.

Date plată taxă participare turneu RTP, prin transfer bancar în contul SC PR MEDIA RTP SRL, deschis la Banca Transilvania: RO42BTRLRONCRT0433550101

Beneficiar: SC PR MEDIA RTP SRL

La detalii plată se va trece: Taxă turneu RTP CUP

În cazul în care jucătorul care a achitat taxa de participare la un turneu, se retrage după ce tragerea la sorţi pentru tabloul de joc a fost efectuată, RTP nu îi va returna banii.

Jucătorul care nu se prezintă la meci în ziua de concurs, va pierde contravaloarea taxei de participare.

Jucătorul care se retrage din turneu cu o zi înainte de tragerea la sorţi, pierde jumătate din contravaloarea taxei de participare, achitate.

În cazul în care din motive organizatorice sau din cauza condiţiilor meteo, care fac imposibilă desfăşurarea unui turneu, RTP, va restitui integral, tutuor jucătorilor, taxa de participare achitată, dacă aceştia o solicită în scris. 

În cazul în care jucătorul nu solicită restituirea taxei de participare la turneul anulat din motive organizatorice, banii se pot utiliza pentru a participa la alt turneu la care jucătorul doreşte să participe.