Devino campion RTP Premium. Înscrie-te la turneul din 2 iunie. Arbitraj, premii în bani, trofee personalizate!

Înscrie-te la turneul RTP Premium din 2 iunie 2024, desfășurat la Elite Tenis Club din Pantelimon și devino Campion RTP. Vei avea parte de un turneu de neuitat, premii în bani, arbitraj, live score, ceremonie live de premiere, dar și trofee personalizate cu numele finalistului și campionului.

Fă-ţi cont de jucător în circuitul RTP. Contul este gratuit.

Înscrierile se fac până cel târziu pe 31 mai 2024, ora 15.00, la email office@tenispremium.ro sau la telefon: 0721059141 sau prin contul de jucător, direct pe site-ul www.tenispremium.ro.

Pe 31 mai 2024 la ora 18.00, se va realiza tragerea la sorţi a tablourilor de concurs, prin transmisie video live pe pagina de facebook a Romanian Tenis Premium.

Turneul se va organiza la următoarele probe:
- Simplu masculin - tablou de 32 jucători - 200 lei taxa participare
- Simplu feminin - tablou de 16 jucătoare - 200 lei taxa participare 


RTP asigură arbitru pentru fiecare meci, plus mingi de joc. Fiecare jucător primeşte la fiecare meci jucat, apă, banană şi un baton energizant Toţi jucătorii primesc premii de la sponsori iar cei care câştigă cel puţin un meci, primesc şi premii în bani.

RTP nu percepe taxă de membru şi nici taxă de teren şi este singurul circuit din România care oferă premii tuturor jucătorilor.

Pentru ca un jucător să poată participa la un turneu organizat de Romanian Tenis Premium, acesta trebuie să achite în avans, taxa de participare la turneul la care doreşte să joace.

Date plată taxă participare turneu RTP, prin transfer bancar în contul Asociația Romanian Tenis Premium (RTP), deschis la BCR: RO61RNCB0297174990910001

Beneficiar: Asociația Romanian Tenis Premium (RTP)

La detalii plată se va trece: Taxă RTP Premium

În cazul în care jucătorul care a achitat taxa de participare la un turneu, se retrage după ce tragerea la sorţi pentru tabloul de joc a fost efectuată, RTP nu îi va returna banii.

Jucătorul care nu se prezintă la meci în ziua de concurs, va pierde contravaloarea taxei de participare.

Jucătorul care se retrage din turneu cu o zi înainte de tragerea la sorţi, pierde jumătate din contravaloarea taxei de participare, achitate.

În cazul în care din motive organizatorice sau din cauza condiţiilor meteo, care fac imposibilă desfăşurarea unui turneu, RTP, va restitui integral, tutuor jucătorilor, taxa de participare achitată, dacă aceştia o solicită în scris. 

În cazul în care jucătorul nu solicită restituirea taxei de participare la turneul anulat din motive organizatorice, banii se pot utiliza pentru a participa la alt turneu la care jucătorul doreşte să participe.

Nr. 1
MASCULIN

Nr. 1
FEMININ

Turnee RTP