Vivienne Tutunaru a cucerit al doilea turneu la RTP

Vivienne Tutunaru a câștigat duminică, 9 iunie 2024, la Elite Tenis Club din Pantelimon, turneul de tenis RTP 250 SILVER CUP, după ce a învins-o în finală pe Daniela Tordoi.

Vivienne Tutunaru
și-a trecut în palmares al doilea titlu RTP, la doi ani distanță de când a devenit în premieră campioană RTP. Duminică a reușit trei victorii de pomină în cadrul turneului de categorie RTP 250. Finala a început-o catastrofal dar a terminat-o magistral. După ce a pierdut la zero primul set, Vivienne s-a redresat fantastic în setul doi pe care la câștigat cu 4-0. În decisiv, bătălia a fost la baionetă, reușind să se impună cu 10-8. La ceremonia de premiere, Vivienne a delcarat că după ce a pierdut primul set, și-a spus că dacă va reuși să câștige primul game în setul doi, își va reveni și va reintra în joc, ceea ce s-a și întâmplat. Pentru al doilea titlul la RTP, după cel cucerit în 28 august 2022, turneu de categorie RTP 100, Vivienne Tutunaru a fost răsplătită cu 100 lei, o sticlă de vin de la Crama Oprișor, o cutie cu batoane de ciocolată de la Heidi, 100 lei pentru Turneul Campioanelor RTP 2024. Dar și un voucher RTP în valoare de 50 lei, 250 puncte RTP și trofeul de campioană RTP 250 ce va fi personalizat cu numele său. 


Daniela Tordoi a reușit să aceadă în prima sa finală de categorie RTP 250, bifând astfel a doua finală în cadrul circuitului RTP după cea câștigată în 12 februarie 2023, de categorie RTP 100. Duminică, a început fantastic finala cu Vivienne, reușind să se impună rapid cu 4-0 în primul set. Însă s-a relaxat în setul doi, după cum a recunoscut la ceremonia de premeire și asta a costat-o scump. A cedat la zero setul doi iar în decisiv, după o răsturnare spectatuloasă de scor de ambele părți, deși a condus cu 2-0 și 2-1, a cedat cu 8-10. Pentru prima sa finală de categorie RTP 250 din carieră, Daniela Tordoi a fost recompensată cu 70 lei, un voucher RTP în valoare de 30 și eși 50 lei pentru Turneul Campioanelor RTP 2024. În plus, a mai primit și o sticlă de vin de la Crama Oprișor, o cutie cu batoane de ciocolată de la Heidi și trofeul de finalistă RTP 250 ce va fi personalizat cu numele său de către Leonte Cupe și Trofee. Trofeul și sticla de vin i-au fost înmânate la ceremonia de premiere, de către soțul său, celebrul actor Adrian Păduraru care a susținut-o de pe margine pe tot parcursul turneului RTP.


Opt jucătoare au participat la turneul RTP 250 SILVER CUP din 9 iunie 2024, iar Cristina Vițalaru și-a făcut debutul în cadrul circuitului RTP. A fost al treilea turneul RTP organizat în 2024 la simplu feminin, după cel de categorie RTP 500 din 4 februarie, cucerit de Iulia Stan Dimitria și cel de categorie RTP 1000 din 17 martie 2024, câștigat de Andreea Papa.


Toate cele opt jucătoare participante la Turneul RTP 250 SILVER CUP 2024, au primit la fiecare meci jucat, batoane de ciocolată premium de la sponsorul oficial RTP, compania Heidi Chocolate.

Nr. 1
MASCULIN

Nr. 1
FEMININ

Turnee RTP