Mihai Bone și Victor Bone, tată și fiu, în premieră, campioni RTP la dublu masculin

Premieră istorică la RTP. Mihai Bone și Victor Bone, tată și fiu, au devenit duminică, 9 iunie 2024, în premieră, campioni RTP la dublu masculin, după ce s-au impus în finală în fața perechii formate din Lucian Ioniță și Paul Christian Tutunaru.

Pentru prima dată în istoria RTP, o pereche formată din tată și fiu, au devenit campioni RTP la dublu masculin. Mihai și Victor Bone au reușit să se impună duminică, în mod categoric, scor 4-0, 4-0, în finala turneului RTP 250, în fața perechii formate din Lucian Ioniță și Paul Christian Tutunaru. La ceremonia de premiere, Mihai Bone a declarat că este primul său titlu cucerit într-un turneu de tenis, alături de fiul său și că este foarte mândru de el. Victor Bone a spus că cel mai greu i s-a părut meciul din semifinale, unde au fost la un pas de eliminare. Întrebat dacă a avut emoții când a servit pentru meci, în finală, Victor Bone a spus că a fost stăpân pe situație și că nu i-a tremurat mâna pe rachetă. Pentru primul lor titlu cucerit la RTP, Mihai și Victor Bone au fost resplătiți cu câte 100 lei, câte o sticlă de vin de la Crama Oprișor, câte o cutie cu batoane de ciocolată de la Heidi, dar și un voucher de 50 lei și câte 100 lei pentru Turneul Campionilor RTP 2024.

Paul Christian Tutunaru și Lucian Ioniță au reușit să acceadă în prima lor finală de categorie RTP 250 la dublu masculin. Această reușită vine la doar două luni de când au jucat primul meci la dublu, pe 14 aprilie la RTP CUP. După o semifinală foarte grea câștigată dramatic în fața echipei formate din Adrian Bărbulescu și Mihai Băjan, nu au reușit să se refacă pentru marea finală. Deși a pierdut la zero, ambele seturi, trei din cele 8 gheme jucate, s-au încheiat la punct decisiv, iar două game-uri au fost 30-30. Pentru prima lor finală la dublu masculin, în cadrul circuitului RTP, au fost răsplătiți cu câte 60 lei fiecare, 50 lei pentru Turneul Campionilor RTP, un voucher RTP de 40 lei, câte o sticlă de vin de la Crama Oprișor și câte o cutie cu batoane de ciocolată de la Heidi.


Opt echipe au participat la primul turneu de dublu masculin organizat de RTP în anul 2024.

Toți cei 16 jucători participanți la turneul de dublu masculin, au primit fiecare meci jucat, batoane de ciocolată premium de la sponsorul oficial RTP, compania Heidi Chocolate.Nr. 1
MASCULIN

Nr. 1
FEMININ

Turnee RTP