Primeşti reducere la RTP pentru fiecare jucător adus în circuitul de tenis

Veşti bune pe final de an, pentru jucătorii amatori de tenis din România. Adu-ţi prietenii să joace tenis la RTP şi tu vei putea juca gratuit în circuit. 

RTP îţi acordă o reducere pentru fiecare jucător adus în circuit. Aşadar ai un motiv în plus să participi la turneele RTP: joci tenis alături de prietenii tăi, te simţi bine, câştigi puncte RTP şi premii şi scapi de taxa de participare la turneu.

Pentru fiecare jucător nou adus în circuitul RTP, primeşti o reducere de 10% din taxa de participare plătită de jucător. Aşadar, în funcţie de câţi jucători aduci la RTP, vei plăti mai puţin, sau chiar deloc, taxa de participare la turnee.

Înscrie-te AICI în RTP

Înscrierea pe site-ul RTP prin crearea profilului de jucător, este gratuită.Taxa de participare în proba de simplu masculin cât şi în proba de simplu feminin este de 100 lei. În probele de dublu, taxa per jucător este de 60 lei. Achitarea taxei de participare se face prin transfer bancar.

La fiecare turneu RTP, toţi jucătorii primesc câte un prosop, iar la fiecare meci RTP asigură concurenţilor apă, un baton energizant şi o banană, plus arbitru de scaun şi premii de la sponsori şi premii în bani.

RTP reia turneele pe 19 ianuarie 2019, cu o competiţie de categorie RTP 100, care are statut de turneu OPEN, în sensul că pot participa toţi jucătorii indiferent de nivelul de joc.

Alexandrion Grup, Aqua Carpatica şi Domeniile Sâmbureşti sunt sponsorii RTP, iar exclusivNEWS.ro şi recentnNEWS.ro sunt partenerii media ai Romanian Tenis Premium.