Înscrie-te la primul turneu RTP 500 din circuitul Romanian Tenis Premium

RTP va organiza pe 19 mai 2019, la Vitality Wellness Club din Bucureşti, primul turneu de tenis, de categorie RTP 500. Această competiţie este rezervată jucătorilor de nivel avansat.

Cel mai puternic turneu organizat vreodată de RTP, se va desfăşura pe 19 mai 2019, la Bucureşti. Toţi jucătorii de tenis care adoră competiţia, sunt invitaţi să participe la acest turneu.

RTP pune la dispoziţie premii de la spornsori pentru toţi jucătorii, premii în bani din turul doi, trofee pentru finalist şi câştigător, 500 de puncte RTP şi marele premiu în valoare de 500 lei.

Înscrierile se fac până cel târziu 12 mai 2019. Înscrierile se fac prin email la office@tenispremium.ro , sau pe site-ul RTP prin intermediul contului de jucător. 

Taxa de participare este de 150 lei în proba de simplu masculin/feminin şi 120 lei per jucător în proba de dublu.

Tragerea la sorţi a tabloului de concurs se va realiza pe 17 mai 2019, la ora 19,00, prin transmisie video live pe pagina de facebook a Romanian Tenis Premium.

Turneul se va organiza la următoarele probe:
- Simplu masculin - tablou de 32 jucători
- Simplu feminin -  tablou de 32 jucătoare
- Dublu masculin - tablou de 16 perechi
- Dublu feminin -  tablou de 16 perechi
- Dublu mixt - tablou de 16 perechi

RTP asigură arbitru pentru fiecare meci, plus mingi de joc. Fiecare jucător primeşte un prosop la turneu, plus apă, banană şi un baton lion pentru fiecare meci jucat. Toţi jucătorii primesc premii de la sponsori iar cei care câştigă cel puţin un meci, primesc şi premii în bani.

RTP nu percepe taxă de membru şi nici taxă de teren şi este singurul circuit din România care oferă premii tuturor jucătorilor.

Alexandrion Group România, Dr. Oetker, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti, sunt sponsorii circuitului Romanian Tenis Premium.