RTP NUMBER 100.

Romanian Tenis Premium va organiza pe 24 iulie 2022, la Club Sportiv Galaxy din București, turneul cu numărul 100 la simplu masculin. Turneul RTP cu numărul 100 va fi unul aniversar și cu totul special. 

Vino să joci la turneul aniversar cu numărul 100 în circuitul Romanian Tenis Premium. Pe 24 iulie vrem să marcăm turneul cu numărul 100, cu 100 de jucători și 100 de meciuri într-o singură zi.

Fă-ţi cont de jucător în circuitul RTP. Contul este gratuit.


RTP va permite participarea tuturor jucătorilor RTP la turneul aniversar din 24 iulie, însă în limita a maxim 100 de jucători. Turneul se va desfășura într-o singură zi, de la opt dimineața și până seara, când după ceremonia de premiere, se va organiza un Party, cu o gustare, băuturi răcoritoare, tiramisu din partea casei, muzică și multă bună dispoziție. 

Pentru că este un turneu aniversar, RTP a decis să ofere tuturor participanților același premiu și același număr de puncte. Jucătorii sunt invitați să participe la turneu pentru a marca această reușită în cadrul circuitului RTP. De aceea, în premieră se va juca fi finala mică între cei doi jucători care vor pierde în semifinale.

Taxa de participare va fi simbolică, de doar 60 lei pentru a acoperi în procent de 80% costurile de organizare a turneului, însă jumătate din taxă va fi recuperată prin voucherul oferit de RTP.

Pentru că ne dorim să fie fix 100 de jucători la turneul cu numărul 100 la simplu masculin, și pentru că fiecare jucător primește 1000 de puncte RTP pentru participarea la turneu, indiferent de câte meciuri câștigă, sistemul de joc va fi super tie break, două seturi, din trei, până la scorul de 10-9. Doar prin acest sistem de joc putem termina într-o zi, cele 100 de meciuri. 

În plus, RTP va o feri fiecărui participant o diplomă RTP cu numele jucătorului pentru a marca participarea la turneul cu numărul 100.

Hai să ne bucurăm împreună de turneul RTP cu numărul 100, să jucați cu bucurie, fără presiune pentru că cele 1000 de puncte sunt asigurate indiferent de rezultate.

Înscrierile se încheie cel târziu pe 22 iulie 2022 ora 16.00, email office@tenispremium.ro sau la telefon: 0721059141 sau prin contul de jucător, direct pe site-ul www.tenispremium.ro.
Inscrie-te in RTP

Trebuie sa te loghezi in contul de membru pentru a putea sa te inscrii in Turneu.

Nr. 1
MASCULIN

Nr. 1
FEMININ