Jocurile Olimpice RTP - 28-30 iunie 2024.

Jucatorii participanti la Jocurile Olimpice RTP - 28-30 iunie 2024 :
 
Prima ediție a Jocurilor Olimpice RTP va avea loc, la București, în perioada 28-30 iunie 2024. Înscrierile încep de azi, 1 noiembrie 2023 și se încheie pe 30 mai 2024.

Asociația Romanian Tenis Premium a început pregătirile pentru prima ediție a Jocurilor Olimpice ale RTP, care vor include cinci probe desfășurate pe parcursul a trei zile, în perioada 28-30 iunie 2024.

Înscrie-te la Jocurile Olimpice și devino primul Campion Olimpic al RTP. Valoarea totală a premiilor acordate de RTP va fi de 500,000 de lei. Premii în bani și produse de la sponsori, pentru toți jucătorii, grilă de puncte, arbitraj, live score, fotografii oficiale la fiecare meci, ceremonie de premiere, finala transmisă live.


Fă-ţi cont de jucător în circuitul RTP. Contul este gratuit.


Înscrierile se fac în perioada pe 1 noiembrie 2023 - 30 mai 2024, ora 14.00, la email office@tenispremium.ro sau la telefon: 0721059141 sau prin contul de jucător, direct pe site-ul www.tenispremium.ro.

Pe 20 iunie 2024 la ora 15.00, se va realiza tragerea la sorţi a tablourilor de concurs, prin transmisie video live pe pagina de facebook a Romanian Tenis Premium.

Se vor acorda medalii de aur, argint și bronz, la toate cele cinci probe ale Jocurilor Olimpice ale RTP, în cadrul unei ceremonii oficiale, în cadrul căreia se va intona imnul de stat al medaliatului cu aur.

La fiecare din cele cinci probe, se va disputa și finala mică pentru a se putea acorda și medalia de bronz. 

Sistemul de joc va fi identic pentru toatre probele, în sistem game, până la 6, cu punct decisiv la 40-40, iar setul trei în sistem super tie break până la 10, cu diferență de două puncte. 

Valoarea voucherelor RTP și a punctelor RTP, este de patru ani, până în data de 30 iunie 2028.

Turneul se va organiza la următoarele probe:
- Simplu masculin - tablou de 128 jucători - 120 lei taxa participare
- Simplu feminin - tablou de 128 jucătoare - 120 lei taxa participare
- Dublu masculin - tablou de 64 echipe - 90 lei taxa participare per jucător
- Dublu feminin - tablou de 32 echipe - 90 lei taxa participare per jucătoare
- Dublu mixt - tablou de 32 echipe - 90 lei taxa participare per jucător

RTP asigură arbitru pentru fiecare meci, plus mingi de joc. Fiecare jucător primeşte la fiecare meci jucat, apă, banană şi un baton energizant Toţi jucătorii primesc premii de la sponsori iar cei care câştigă cel puţin un meci, primesc şi premii în bani.

RTP nu percepe taxă de membru şi nici taxă de teren şi este singurul circuit din România care oferă premii tuturor jucătorilor.

Pentru ca un jucător să poată participa la un turneu organizat de Romanian Tenis Premium, acesta trebuie să achite în avans, taxa de participare la turneul la care doreşte să joace.

Date plată taxă participare turneu RTP, prin transfer bancar în contul Asociația Romanian Tenis Premium (RTP), deschis la BCR: RO61RNCB0297174990910001

Beneficiar: Asociația Romanian Tenis Premium (RTP)

La detalii plată se va trece: Taxă RTP 250

În cazul în care jucătorul care a achitat taxa de participare la un turneu, se retrage după ce tragerea la sorţi pentru tabloul de joc a fost efectuată, RTP nu îi va returna banii.

Jucătorul care nu se prezintă la meci în ziua de concurs, va pierde contravaloarea taxei de participare.

Jucătorul care se retrage din turneu cu o zi înainte de tragerea la sorţi, pierde jumătate din contravaloarea taxei de participare, achitate.

În cazul în care din motive organizatorice sau din cauza condiţiilor meteo, care fac imposibilă desfăşurarea unui turneu, RTP, va restitui integral, tutuor jucătorilor, taxa de participare achitată, dacă aceştia o solicită în scris. 

În cazul în care jucătorul nu solicită restituirea taxei de participare la turneul anulat din motive organizatorice, banii se pot utiliza pentru a participa la alt turneu la care jucătorul doreşte să participe.