RTP OPEN 2020 - GRAND SLAM.

RTP va organiza pe 3 şi 4 octombrie  2020, la Bucureşti, turneul RTP OPEN 2020, cel mai mare turneu de tenis organizat vreodată în România pentru jucătorii amatori de tenis de câmp. Toţi jucătorii primesc premii în bani. Fondul total de premiere la un tablou complet de 128 de jucători se ridică la circa 20.000 de lei. Cine pierde în primul tur pleacă acasă cu un premiu în valoare de 50 lei, plus un voucher de reducere de 50 lei şi 200 de puncte RTP.

Înscrie-te la primul GRAND SLAM pentru jucătorii amatori de tenis de câmp din România.

Fă-ţi cont de jucător în circuitul RTP. Contul este gratuit.


Înscrierile se fac până cel târziu pe 30 septembrie 2020, la email office@tenispremium.ro sau la telefon: 0721059141 sau prin contul de jucător, direct pe site-ul www.tenispremium.ro.

Pe 1 octombrie, la ora 19,00, se va realiza tragerea la sorţi a tablourilor de concurs, prin transmisie video live pe pagina de facebook a Romanian Tenis Premium.

Taxa de participare este de 200 lei în proba de simplu masculin.

Turneul se va organiza la următoarele probe:
- Simplu masculin - tablou de 128 jucători

RTP asigură arbitru pentru fiecare meci, plus mingi de joc. Fiecare jucător primeşte la fiecare meci jucat, apă, banană şi un baton energizant Toţi jucătorii primesc premii de la sponsori iar cei care câştigă cel puţin un meci, primesc şi premii în bani.

RTP nu percepe taxă de membru şi nici taxă de teren şi este singurul circuit din România care oferă premii tuturor jucătorilor.

Pentru ca un jucător să poată participa la un turneu organizat de Romanian Tenis Premium, acesta trebuie să achite în avans, taxa de participare la turneul la care doreşte să joace.

Taxa de participare se poate achita prin bancă, în baza unei facturi emise pe numele jucătorului.

Date plată taxă participare turneu RTP, prin transfer bancar în contul SC PR MEDIA RTP SRL, deschis la Banca Transilvania: RO42BTRLRONCRT0433550101

Beneficiar: SC PR MEDIA RTP SRL

La detalii plată se va trece: Taxă turneu RTP OPEN.

În cazul în care jucătorul care a achitat taxa de participare la un turneu, se retrage după ce tragerea la sorţi pentru tabloul de joc a fost efectuată, RTP nu îi va returna banii.

Jucătorul care nu se prezintă la meci în ziua de concurs, va pierde contravaloarea taxei de participare.

Jucătorul care se retrage din turneu cu o zi înainte de tragerea la sorţi, pierde jumătate din contravaloarea taxei de participare, achitate.

În cazul în care din motive organizatorice sau din cauza condiţiilor meteo, care fac imposibilă desfăşurarea unui turneu, RTP, va restitui integral, tutuor jucătorilor, taxa de participare achitată, dacă aceştia o solicită în scris. 

În cazul în care jucătorul nu solicită restituirea taxei de participare la turneul anulat din motive organizatorice, banii se pot utiliza pentru a participa la alt turneu la care jucătorul doreşte să participe.
Inscrie-te in RTP

Trebuie sa te loghezi in contul de membru pentru a putea sa te inscrii in Turneu.