55 de jucători vor primi bonus de participare la turneele organizate de RTP

RTP îşi răsplăteşte jucătorii care au participat în anul 2018 la cel puţin două turnee, prin acordarea unui bonus de fidelitate, constând în 10% din valoarea taxei plătită de aceştia la turneele la care au jucat în sezonul competiţional 2018.

55 de jucători vor primi bonus de fidelitate întrucât în anul 2018 au participat la cel puţin două turnee organizate de RTP.

Vlad Orbişor, locul 10 RTP, are cel mai mare număr de turnee jucate în 2018, 9 la număr şi va primi un bonus de participare în valoare de 80 lei pe care-l va putea utiliza începând cu 19 ianuarie 2019 când este programat primul turneu RTP.

Adrian Moroşan,
locul 4 RTP, are opt turnee jucate, însă valoare taxei de participare la cele opt turnee îi permite să primească cel mai mare bonus de fidelitate, în cuantum de 90 lei.

Roberto Avram,
locul trei RTP, a participat la 8 turnee în 2018 şi va primi al doilea bonus ca valoare, în cuantum de 85 lei. 

Cristian Tudose,
locul 6 RTP, este cel de-al treilea jucător care a participat la 8 turnee în 2018, şi drept urmare va primi un bonus de fidelitate în cuantum de 85 lei.

Acordarea bonusului de fidelitate reprezintă o nouă dovadă de apreciere şi mulţumire a RTP faţă de jucătorii care au ales să participe la turneele din circuitul Romanian Tenis Premium.

Jucătorii se pot înscrie deja la turneele din 2019, prin email al office@tenispremium.ro , sau prin intermediul contului de jucător. 

Iată lista cu cei 55 de jucători RTP care vor primi bonus de participare la turneele din 2018: